onsdag 17 augusti 2022

Lommabon Håkan Brinck i ny TV-serie av Bron-gänget

 

Håkan Binck gör tummen upp åt livet. Vi sprang på varandra i Lommas Las Vegas, spelhörnan på Coop. Jag för hämta ut en Trissvinst på storslagna 60 riksdaler. Håkan bara få finnas till med en glad tumme i vädret. 
Väldigt många i byn känner till Håkan Brinck. En lokal kändis av format. 
Lars-Olof Strömberg skriver i Kvällsposten: 
”Håkan Brinck har jobbat med Eva Rydberg på Fredriksdals friluftsteater och skojat tillsammans med Sven Melander på klassiska Arlövsrevyn. Men han har också rest med Riksteatern, spelat in film, kört egen krogshow och sjungit smäktande gospel i kyrkorna.” 
För inte tala om alla framträdande i Lomma kommun. Populära gigs. 
Vi två har aldrig träffats. Det blev ett möte som slog knockout på oss båda två.
Först berättade Håkan om att han bantar. Fick en spännande roll i en ny TV-serie av Bron-gänget. Fick order äta upp sig. Nu är TV-serien färdig inspelad och väntas spelas upp för en mångmiljonpublik. 
Sedan blev det Elvis Presley för hela pengen. Håkan är en berömd Elvis tolkare. Dock inte i någon pajas kostym och lösperuk. Nej, han är Håkan på scenen och en fena på sjunga Elvis på sitt vis. 
Som Håkan Brinck från Lomma. 
Det har också blivit konserter med Elvis kör i Memphis, Nashville och Jacksonville i den amerikanska Södern. Spelat in en singel, "Mess of blues", i den legendariska Sun-studion i Memphis. 
Ja, så har han naturligtvis varit flera gånger på Graceland. Det har jag också, Elvis Presley Boulevard, Memphis. Det får vi berätta om en annan gång. 
Tummen upp! 
Rock on!

 

4 kommentarer:

Anonym sa...

Underbara Håkan 🙏🏼

Anonym sa...

Grattis

Anonym sa...

Håkan, stort grattis!
Du är min hjälte och jag ett stort fan av dig! Hjälpsam på Coop, om man lämnat kreditkortet hemma. Säger ” Jag betalar så länge ”.
Detta till en okänd pensionär.
Hälsar alltid, när vi ses. Underbar Elvis - föreställning vid Trollsjön i Eslöv härom sommaren.
Fått hoppa in i Glada änkan i Malmö. Berättade om det och jag gladdes med honom.
Lycka till med detta projekt, hälsar Marie med cykel och emellanåt kund på Coop!
💕

Anonym sa...

Yes Håkan! Du är så jäkla bra. Lycka till❤️