söndag 14 mars 2021

Hallå! Vad är nu detta-foliehattarna attackerar

 

Vi som varit med i livet är som ett gammalt fint och dyrt årgångsvin, gapar av pur förvåning. Det senaste på barrikaderna är foliehattar. 
På Medborgarplatsen i Stockholm genomfördes förra helgen en olaglig manifestation av foliehattar. De trängdes och knuffades, för Covid-19 är en bluff. 
Mycket annat i vårt vardagsliv styrs av myndigheter som ljuger och står i. Foliehattarnas krig mot sanningen-läs högerextremister i första hand, finns även vänsterextremister. Galenpannor. 
Per T Ohlsson skriver i dagens Sydsvenskan: 
”Att bemöta foliehattar att helt enkelt göra så som man lämpligast gör med nollor i största allmänhet: ignorera dem.” Varnar alltså Per T Ohlsson och så skriver han själv en lång drapa till krönika om just foliehattar?! 
Hatten skyddar (Wikipedia) mot elektromagnetisk strålning och tankeläsning, till exempel från utomjordingar. Pseudovetenskap och konspirationsteorier. 
Vi som varit med i livet är som ett gammal fint och dyrt årgångsvin, har hört om galenskapen förut. 
Skrattat gott. 
Elvis lever som bekant. 
Sedan kom Donald Trump med sitt batteri med lögner. Foliehattarna fick luft under folievingarna. 
Det urartade med stormningen av kongressbyggnaden i Washington. 
Se på den berömda bilden av galningen här nedanför. Mannen med hornen. 
Är det meningen att den typen av tokiga människor ska styra oss i framtiden, Jimmie Åkesson (SD)? 
FOTNOT 1. Jag använde själv en foliehatt i en vinjettbild på bloggen, när jag skrev om Melodifestivalen 2017. Då såg jag det som en kul grej. I dag ser jag det som korkat. Förlåt mig. Jag hatar den här typen av tokigheter. 
FOTNOT 2. För övrigt har jag en hel perm fylld med dårskap. Tossigheter jag fått av den här typen av stollar under mina mer än 50 år som journalist.

 

Inga kommentarer: