torsdag 8 december 2022

Hat off-för Lommaborna Filip, Eva, Angelica och Bengt

 

Här min fyrklöver med Lommabor som vill och gör något utöver det vanliga. De förverkligar det vi andra tänker, men inte gör något åt. (texten fortsätter efter bilden)

Lommas Folketshusförening med dynamon, Filip Åkerberg, i spetsen har tilldelats årets kulturplakett i Lomma. Filip, bjuder oss på clowner, trubadurer, barnteater midsommarfirande, julmarknad och tusen andra saker till. Inte att förglömma vinterns höjdare. Isbanan. (texten fortsätter efter bilden)

Kulturprofilen, Eva Wrede, klädd till kamp. Skriver böcker om Lomma och nu ett öppet brev till politikerna i kommunen. Hon ger kommunens makthavare en knäpp på näsan, angående det planerade bygget av ett lyxhotell med spa nästan i sanden till Lomma Beach. (texten fortsätter efter bilden)

Angelica Green skriver till mig: 
"Vi har under några år har fixat julfirande för de som inte har någon att fira med. Vi firar julafton på Havsblick kl 12-14:30. Där dukar vi upp till julafton, med god mat, julkänsla och julklappar. Välkomna.”
Bara en sådan sak. (texten fortsätter efter bilden)

Till slut så Bengt Göransson. Han har fixat en bastu till badet i Lomma. Något många har gett sig på, men gått bet på. Inte Bengt. Nu är bastun mot alla odds på plats. En fyrklöver värd att lyfta på hatten för. Tack för att ni finns till.


 


 


 


 


 

1 kommentar:

Eva Wrede sa...

Vilket fint sällskap man hamnat i - tack!