måndag 5 december 2022

Hans-Inges bortgång-lägereld för tusentals Lommabor

 

Jag skrev igår-söndag-om att Lommabon, Hans-Inge Borgström, hastigt avlidit. Det blev en reaktion som varken jag eller hans son, Joakim, hade räknat med. 
Jag lade ut länken på Facebook till blogginlägget på min egen hemsida, Lomma Nytt, Lomma och Lommakoll. Tusentals och åter tusentals tog del av inlägget. 
Inte bara på Facebook. Medborgare kom från alla håll och kanter på Internet. Många skrev tårfyllda farväl på kommentatorsfälten. 
Hans-Inges död förvandlades till en lägereld i sorgflor. En lägereld att samlas kring, när en saknad person gått till de sälla jaktmarkerna. 
”Det glädjer mig mycket, att så otroligt många visar saknad och varma känslor efter min pappas bortgång. Nu måste livet gå vidare. Jag kommer naturligtvis fortsätta driva företaget, Bolist. Så alla Lommabor ska veta att vi finns kvar för er även i framtiden,” betonar sonen, Joakim Borgström, med eftertryck .Precis som pappa Hans-Inge är Cadillac Joakims favoritbil. Här med skönhet som han blev Svensk mästare i grenen ”Finaste Cadillacen”.
Bilden har några år på nacken. 
Funkar ändå.

 

Inga kommentarer: