onsdag 10 april 2019

Inga IS-krigare till Lomma kommun

Igår-tisdag-kväll publicerade SÄPO listan över vilka kommuner som kommer få ta emot hemvändande svenska (!?) IS-krigare. 
De 41 kommunerna, som kan vara tvungna – eller redan tvingas – hantera IS-återvändande bygger på uppgifter från Säkerhetspolisen, enligt Center mot våldsbejakande extremism (CVE). 
Listan som CVE har gått ut med bygger på uppgifter som kan bli inaktuella. Viktigt att slå fast. När jag lusläser listan, kan jag inte finna att Lomma kommun finns med. Det känns så här långt som en befrielse. 
Hela listan med kommuner som i alla fall var aktuell i går kväll: 
Arvika, Alvesta, Boden, Botkyrka, Borås, Emmaboda, Filipstad, Gävle, Göteborgs stad, Halmstad, Hallsberg, Huddinge, Järfälla, Jönköping, Karlskrona, Kristianstad, Knivsta, Kungsör, Landskrona, Lund, Lidingö, Lidköping, Linköping, Malmö, Mark, Nacka, Norrköping, Partille, Stockholm, Sundbyberg, Sandviken, Strömsund, Södertälje, Upplands väsby, Umeå, Uddevalla, Vansbro, Växjö, Västerås, Åsele och Örebro. 
Av dessa hör fyra kommuner hemma i Skåne, men alltså inte Lomma. 
Tack för det. 
Än så länge, kanske är bäst att tillägga.

1 kommentar:

Anonym sa...

DET ÄR FRUKTANSVÄRT OM IS-ANHÄNGARNA FÅR KOMMA HIT! HÄR BOR REDAN MÅNGA MUSLIMER SOM ALDRIG NÅGONSIN KAN TÄNKA SIG ATT UTFÖRA SÅ HEMSKA DÅD MOT MÄNNISKOR SOM IS-ANHÄNGARNA VAR OCH ÄR VILLIGA TILL ATT GÖRA. VI MÅSTE STOPPA IS-SYMPATISÖRER FRÅN ATT KOMMA TILL SVERIGE. DE HAR FÖRVERKLIGAT SIN RÄTT ATT BO HÄR PÅ GRUND AV ALLA DESSA GRYMMA BROTT SOM DE UTFÖRT.ALLT DETTA HAT SOM IS HAR MOT DEM SOM INTE DELAR DERAS TRO. DE HAR UTFÖRT TUSENTALS HALSHUGGNINGAR OCH STYMPNINGAR INFÖR ÅSKÅDARE.DESSA FRUKTANSVÄRDA DÅD SOM ÄVEN DERAS BARN BLIVIT FOSTRADE ATT DELTAGA I. VI MÅSTE VÄRNA OM VÅRA BARN OCH BARNBARN OCH OM DE MÄNNISKOR SOM HAR FLYTT HIT PÅ GRUND AV RÄDSLA FÖR IS-ANHÄNGARNA.

En orolig medmänniska