onsdag 28 september 2011

Krönikör Kent Hansson sopar till de styrande i Lomma!


Det här är inte Kent Hansson. Men det kunde gott vara Kent Hansson, för det brukar slå ut eld och rök kring hans krönikor i Kvällsposten.
Mannen till höger är emellertid Kent Hansson. Han är också sportchef på Kvällsposten. Och har slagit flera rekord i styrkelyftsgrenarna- bänkpress, marklyft och knäböj. Dessutom är han privat snällare än grannens katt. Jag vet, för jag känner väl till Kent. Han är en Stor Stark. På riktigt.

I dagens krönika i tidningen slår det åter ut eld och rök. Det började med att Sydsvenskan rapporterade om att toppkommunen inom den svenska skolvärlden, Lomma, tvingas av politikerna att spara några miljoner. Det skulle innebära inga pennor, kritor och papper till skolbarnen.
Kent vässade värjan och satte genast dumstruten på Lommas politiker. Kent avrundar salvan med:
”De politiska snåljåparna i Lomma fick mig tillfälligt på dåligt humör.”

Nåväl, i dagens-onsdag-Sydsvenskan, skyndar barn-och utbildningsnämndens ordförande, Kristina Kinnman-Starck (m), ut med ett luddigt försvar-se bilden ovanför med klippet saxat från tidningen
Utan tvekan jobbar hon på att backa. Även om det är imma på backspegeln.
Jag förstår Kent mer än väl. Sveriges bästa boendekommun, och rikaste, ska väl i glödhetaste helvete, ha råd med något så enkelt som pennor och suddgummin till skolbarnen.
Sätt genast på er dumstruten!Kent Hanssons krönika hittar du HÄR!
Skicka en kommentar