onsdag 19 september 2018

Calle Rockbäck fick exklusiv hälsning från kungen i Bhutan

Ibland är världen upp och ner, känns det som. 
Inget fungerar varken för Stefan Löfven, Jan Björklund eller en ständigt kissnödig moderatledare. Tänk på det nästa gång ni ser Ulf Kristersson i bild. 
Han skaver sig fram med hela kroppen. Även om han står still med hela kroppen. 
Ofta verkar världen upp och ner. 
Även utan en kissnödig Kristersson i bild. 
Nu till en häftig övergång. 
Bhutan är ett litet bergigt kungadöme i östa delen av Himalaya. Inklämd mellan Kina i norr och Indien i söder. 
Landet är nedlusat med heliga religiösa platser som pagoder och annat mystiskt. Det är också ett av världens mest stängda land och blir därför på något vis alltid upp och ner. 
Turism är inte dagens melodi, om man säger som då. 
Döm om min förvåning, när jag här om dagen fick ett vykort från detta stängda land. Avsändare bloggens egen världsäventyrare, Rolle af Trollhättan som snöat in på heliga och religiösa platser som pagoder och annat mystiskt. 
Bhutans kung, Jigme Khesar Namgyel Wangchuk, skickade en hälsning. Rolle af Trollhättan fick också klartecken använda sig själv som frimärke till en kostnad av 4 kronor och 14 öre i svenska pengar. 
Det är utan tvekan det mest märkvärdiga vykort min familj någonsin fått. Hälsa och tacka, Jigme Khesar Namgyel Wangchuk, kungen själv, Rolle. 
Ja, detta på tal om att världen mellan varven känns som upp och ner. Nu blev det på riktigt, som Löfven brukar säga och tittar på Ulf Kristersson.

Inga kommentarer: