söndag 24 april 2022

Öppet brev till KD-ledaren Ebba Busch som vill skjuta skarpt-jag skänker dig gärna min unika bok om det Amerikanska inbördeskriget

 

The Golden Book of the Civil War. 
Det här är inte vilken bok som helst, Ebba Busch. 
Finns allt som ens enkla person bör veta om det amerikanske inbördeskriget 1861-1865. Även rikt bildillustrerat. Inte minst välgjorda teckningar. 
Jag tror du, Ebba, skulle ha stor nytta av att ta del av boken. Om inte annat borde du blir skrämt av allt meningslöst dödande. För tydligen har kriget i Ukraina inte påverkat dig tillräckligt skarpt. 
Då ville du svenska polisen skulle skjuta skarpt när påskupploppet spårade ut. (texten fortsätter efter bilden)

Du räknade också upp utan darra på manschetten, att 100 skadade poliser skulle betalas med 300 skjutna personer. Mest-vad vi vet nu-kvinnor, barn och förvildade ungdomar. Det betyder inbördeskrig, Ebba Busch. 
Tänkte du klart här? 
Du är trots allt partiledare. 
Justitieministern, Morgan Johansson, undrade också om du var riktigt klok. 
Sorry, Ebba, jag undrar samma sak. 
Åter till boken jag kan tänka skänka till dig. Den har historiska vingslag. 
Jag köpte den på plats i Gettysburg, USA. Där utkämpades det blodigaste slaget under det amerikanske inbördeskriget. Sedan kom USA:s president Abraham Lincoln dit efter slaget. Höll det världsberömda Gettysburgtalet. 
Så boken är din, Ebba Busch. 
Om du nu vill ha den.
Tveksam till det.

 
 

1 kommentar:

Anonym sa...

Så här sade Ebba:

"Vi har alltså minst hundra skadade poliser, och den stora frågan som borde ställas är: Varför har vi inte minst hundra skadade islamister, hundra skadade kriminella, hundra skadade upprorsmakare?"

Kreativt av dig att få detta till 300 personer, men är inte frågan berättigad? Vill du verkligen leva i ett samhälle där polisen inte innehar våldsmonopolet?