Det senaste halvåret har det varit en viss turbulens i Lommas krogliv.
Flera kända riktmärken med lyxkrogen Oliveras i topp, har fått slå igen eller bytt ägare.
Då går Stefan som driver den berömda Fiskboden mot strömmen. Restaurangen blir i framtiden dubbelt så stor.
Man bygger helt enkelt in eller ut, hur man nu vill se på saken, uteserveringen.
Där man tidigare satt och slogs med getingar en vacker sommardag, blir med ombyggnaden gångbar både sommar-som vintertid.
”Vi var helt enkelt tvungna till att göra något. Vår nuvarande restaurangyta är alldeles för liten. På luncherna är det fullt hus. Nu blir det dubbelt så stort och så kan vi dra bort glasväggarna, när vädret tillåter det", säger en glad Stefan och gör tummen upp.
Det är alltid trevlig, att kunna berätta om en positiv krognyhet i Lomma. Det var allt för länge sedan.
Lycka till, Stefan.
Tummen upp!
fredag 30 januari 2015
Tummen upp! Fiskboden i Lomma bygger ut
Etiketter:
bygger ut,
Fiskboden,
krogliv,
Lomma,
Lomma News,
Restaurang,
tummen upp,
uteservering
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Håller med till fullo! Utbyggnad i kombination med flotten blir bra, eller rättare sagt perfekt!
Vill man ha god och prisvärd mat så är Fiskboden nr 1!
Vill samtidigt passa på att tacka dig Calle för en bra & spännande blogg. Kikar in i stort sett varje dag för att se vad som händer här himma i Lomma!
Glädjer mig att du gillar bloggen. Fortsätt med det, så ska jag fortsätta göra så gott jag kan.
Skicka en kommentar