måndag 29 september 2008

Linda Rosing och Carolina Gynning hittar själva på blogghatet?


Linda Rosing och Carolina Gynning hittar själva på blogghatet de utsätts för.
Dessa allvarliga beskyllningar har jag fått i både kommentarer och mail. De droppade in efter jag skrev om blogghatet som drabbat dessa båda galanta damer.
Både Rosing och Gynning hävdar att de får kommentarer fyllda med personangrepp och könsord.
Nu svingas svärdet tillbaka. Glamour girl hittar själva på vidrigheterna för att skaffa sig publicitet. Och visst är det så, att de får orimligt med publicitet med tanke på vad de egentligen presterat i sitt unga liv.
Jag ringde upp doktorand Kajsa Klein som forskat om bloggar.
-Det förekommer att PR-byråer och annat fixar till många kommentarer, säger hon.
Man hittar alltså på?
-Ja, så är det i vissa fall. Men när det gäller Linda Rosing eller Carolina Gynning tror jag inte det är så, fast jag vet inte, fortsätter hon.
Det är alltså inte helt omöjligt att de själva eller har någon uppslagsrik medhjälpare som randar ner de vidriga kommentarerna.
I USA är detta inget nytt alls. De flesta stora stjärnorna har en stab med människor som ser till att hålla grytan kokande.
Jag har sökt både Linda Rosing och Carolina Gynning för en kommentar men de har inte varit anträffbara. Jag får väl locka fram damerna med att föreslå en liten läcker roll i en Hollywood-produktion.
Ljut som ljug...
OBS:scrolla längre ner och ni kommer till inlägget som gett upphov till anklagelserna om att Rosing och Gynning hittar på allt själva.


Inga kommentarer: