fredag 26 september 2008

Ingen hatar en gammal gubbjävel!


Varför ber ingen mig fara åt helvete? Varför tycker ingen att jag är ett jävla nöt?
Nej, endast honung hälls över min ringa person.
Den vassaste kommentaren jag fått levererade signaturen Donsan som sågade mitt inlägg om Pirate Bay, efter obuktionsbilderna på de mördade barnen i Arboga.
Jag uppmanade till bojkott av piraterna. Då blev Donsan förbannad och sågen gick:
"Varför får idioter som bloggar skriva vad som helst? - Read my words - materialet är offentligt - dvs att alla har rätt att ta del av det - och inte bara "etiska journalister" som gärna förvrider fakta hur som helst för att kunna sälja ytterligare ett exemplar."
Det var ord och inga visor. Raka puckar på käften som vi säger. Bra Donsan, bara tryck till mig.
Nej, då är läget ett helt annat när det gäller de fyra ovanstående damerna. De får kommentarer fyllda med könsord och personangrepp. Linda Rosing säger till Aftonbladet:
-Så fort jag gör ett inlägg skriver folk skit.
Lyckost, säger jag, skit som skit.
Tack vare dessa nötter får damerna ofta helsidor i tidningarna. AB skriver vidare om en doktorand, Kajsa Klein, som forskat i blogghatet. Hon pekar på att de unga tjejer som bloggar om mode, skönhet och ytliga ämnen är särskilt utsatta.
Jag börjar förstå varför jag inte finns med i loppet. Vem bryr sig om vad en gammal gubbjävel skriver om i sin blogg? Uppenbart ingen människa, varken blondiner eller brunetter.
Jag börjar förstå att det berömda blogghatet aldrig kommer att träffa mig. Jag är en isolerad företeelse som ungtupparna mest gapflabbar åt.
Jag kanske ska börja skriva om mina underkläder? Mina amerikanska ekonomi kalsonger, gula framtill och bruna där bak, kanske funkar?
Nu vet jag. Jag ska dejta (modernt ord) Carolina Gynning eller varför inte Linda Rosing. Sedan skriver de om mig på sina bloggar samt lägger in en bild på oss turterduvor där vi småpussas.
Någon jävel borde väl då skriva en kommentar om snuskgubbe och värstingarnas sura uppstötningar.
Så får det bli.
Jag laddar för håll-i-gång med brudarna.

1 kommentar:

Anonym sa...

Gynning, Rosing och Blondinbella ligger garanterat själva bakom många av dom "elaka" påhoppen på sig själva. På så sätt får dom ju uppmärksamhet. För hur skulle dom annars få blickarna riktade mot sina bloggar? För att dom kan skriva? Pyttsan! Naturligtvis hör det till att det ska gnällas om "påhoppen" men innerst inne myser dom hela vägen till banken.