onsdag 22 augusti 2012

Zlatan, här har du ditt drömboende. Lommas dyraste lägenhet till salu

Här har du ditt drömboende, Zlatan. Fast du får vara beredd punga ut med minst 11 500 000 kronor. För det kan bli budgivning. Då får du skjuta in någon mille till. En klackspark till, så att säga. Det här får du, Zlatan: En taklägenhet med terrass på dryga 120 kvadratmeter i samtliga fyra väderstreck. Fri utsikt över Öresund och Danmark. Spaavdelning med bastu och egen utgång till terrassen. Master bedroom med exklusivt badrum och skjutdörrar från sovrum ut mot den väldiga terassen. Vardagsrum med murad öppen spis och skjutdörrar ut till vinterträdgård. Det låter något det. Boytan är på 161 kvadratmeter fördelat på 5 rum. När du tar hissen ner, hamnar du och barnen nästan direkt i böljan den blå. Hyran ligger på futtiga 5845 kr/mån. Rena rama semesterbostaden för dig och din familj.
Det är CA Fastigheter som nu uppför det aktuella hyreskomplexen vid pilen på bilden. 21 bostadsrätter med läcker arkitektur, som det heter. De billigaste lägenheterna är på 3 rum och går på över 3 miljoner kronor. För några år sedan låg här Lommas norra camping. På bilden nedanför det gula huset som en gång i tiden var caférörelse med en liten dansbana framför. Här svängde många glada campare sina lurviga till dansbandsmusik. I dag byggs här Lomma om inte Skånes dyraste nyproducerade lägenhet på toppen av Strand som projektet heter. Mitt på badstranden. Sommaren 2014 är det inflyttning. Ja, om du har stålarna att betala kalaset, vill säga. Man kanske skulle tipsa Zlatan?
PROTEST! Gunilla Lundström är ordförande för folkpartiet i Lomma. Efter jag lagt ut inlägget på Facebook betonar hon i en kommentar: "Vill gärna påminna om att fp sedan länge har motsatt sig den här alldeles för strandnära bebyggelsen". Jag är beredd att hålla med om det. Kan man verkligen bygga tjusiga bostadsrätter mitt på en badstrand? Ja, tydligen. I Lomma.
Skicka en kommentar