tisdag 26 juni 2012

"Jävla tönt"

 
Så har det då inträffat igen. Jag har fått en anonym kommentar som öser en kort men intensiv galla över mig: JÄVLA TÖNT! Orsaken är att jag i går skrev på bloggen om spelstoppet på Hemköp i Lomma. Svenska Spel bekräftade avtalsbrott pga kreditspel på Hemköp i Lomma. Jag citerade ordagrant Svenska Spels pressombudsman, Johan Söderkvist. Jag citerade också ordagrant Hemköps kommunikationschef på central nivå, Maria Nobel. Detta blev tydligen för mycket på sina håll. Jag får alltså klä skott för att Hemköp åkt dit på grund av ett avtalsbrott pga kreditspel. Man tager sig för pannan och jag har rätt så hög panna.  
Nu stillar jag mig snabbt. Två gånger tidigare har jag fått veta att jag lever. Inte mycket alls på snart 1750 blogginlägg. Den ena gången for en mansperson ut mot mig och kallade mig för jävla kärring. Jag gick hem och satte på mig en klänning. En annan gång var det en kvinna, tror jag, som tyckte jag var en Gubbskrutt. Fast det sista vilade det mer humoristisk kärlek över. Nu har jag alltså kallats för jävla tönt. Bondlurk, fjant, fjolla, fån, jöns, mes, mjäk och stolle är synonymer för ordet tönt. Jaha, var och en får tycka vad den vill. Bloggen flyger vidare in i semesterland. FOTNOT: Jag har uppmanats att polisanmäla kommentaren. Det gör jag inte. Även om det är lätt som en plätt, att spåra den anonyma skribenten genom datorns ID-nummer.
 

1 kommentar:

JR sa...

Polisanmäla för att någon kallar dig för jävla tönt känns som ett underligt råd. Så allvarligt är det ändå inte. För du ÄR väl ändå en tönt i vissa avseenden? Eller? (förvisso är anonyma kommentarer på nätet ännu töntigare än dig)
Att folk reagerar är ju faktiskt bara bra.