Är det inte det ena,
så är det de andra, sa kärringen som blödde näsblod.
Ett
klassiskt gammalt ordspråk.
Är det inte det ena,
så är det de andra, sa gubben som fick gubbröra i armen.
Gubbröra
är mitt eget påfund.
Min vänstra arm har under en längre tid
haft hoppande smärta. Lite här och där, till väldigt mycket både
här och där. Det medför att jag endast kan skriva med höger hand.
Inte bra alls. Därför får det bli som det blir om det framöver
ska bli något blogginlägg.
Får nog vila en tid.
Kanske bäst så.
Gamla gubbar är ömtåliga som en Stradivarius. Violinen om någon undrar.
På torsdag tid hos sjukgymnasten på Lomma Vårdcentral. Gissar på
en irriterande muskelinflammation. Bara möjligen. Gubbröra kallar
jag det själv för.
Det gör Per Moberg med.
Hans recept på
Gubbröra:
125 gram ansjovisfilé (helst Grebbestads ansjovis
original), 4 hårdkokta ägg, 1 rödlök, 0,5 dl, Créme Fraiche, 0,5
dl hackad dill.
Ni förstår själva.
Det är inte lätt alla gånger.
Ditåt lutar det, sa kärringen.
Gick på sned.
Krya på dig, hoppas du kan fortsätta med bloggen.
SvaraRadera