fredag 29 september 2017

Från Lommakebab till indisk husmanskost med krut i

Här sitter bloggens äventyrare, Rolle af Trollhättan, och drar i sig indisk husmanskost hemma hos vännerna i New Dehli, Indien. 
Rolle meddelande mig i dag att välkomstmiddagen var dhal, ris samt andra godsaker som får de flesta magar att vända sig ut och in. 
Alltså en helt vanlig indisk husmanskost med krut i som äts över hela Indien.
Med fingrarna. 
Bestick?
Vad är det?
Indisk husmanskost. Ungefär som våra bruna bönor eller stekt fläsk med löksås. Även om liknelsen haltar betänkligt. 
Det var i onsdags jag skrev om Rolles äventyrliga MC-planer i Himalaya. Nu är han på väg. 
Fast först ett stopp i New Delhi för en extra uppladdning. Det fick bli indisk husmanskost.
Jag gillar verkligen bilden på löpet. 
Det här är inte direkt en bild från en turistresa. Nej, det är Rolle af Trollhättan på resande fot. Rakt ut i den skakiga verkligheten i stora vida världen. 
Snacka om tuff  pensionär. 
För säkerhets skull skickade vi med honom lite huskurer made in Lomma. 
Ja, jävlar i min lilla låda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar