onsdag 26 februari 2014

Lommaborna invaderade Copps nya butik-slog upp portarna i dag

Det blev trångt om saligheten, när Coop slog upp portarna till sina fräscha butik vid det nya fina torget. Alla var där, utom jag som satt hemma och snöt mig. 
Därför fick hustrun, Anna-Lena, fungera som både bloggreporter och fotograf. 
"Vad folk det var. Jag tror hela Lomma var på benen. Och vilken fin butik. För inte tala om delikatessavdelningen", löd den kärnfulla rapporten. 
Krogen Oliveras Olivera klippte banden. Butikschef Jimmy drog på med:
"Coop Lomma ska vara en modern, varm butik med ett bemötande i världsklass".
Med en säljyta på 1800 kvm är butiken fem gånger så stor som den Konsum butik som tidigare har funnits i Lomma centrum. 44 personer har fått jobb i butiken. Flera medarbetare med specialistkompetens har rekryterats som exempelvis konditor, styckare, fiskexpert och dekoratör. 
Butiken har fyra manuella kassor och kommer också som första butik i Lomma att ha självscanningssystemet Shop Express. Butiken är ombud för ATG och Svenska Spel. 
När jag fräst färdigt får jag väl ta mig ner och testa delikatessavdelningen. Något som varit en skriande bristvara i Lomma. 
Annars tycker jag hustrun har gjort en gott jobb som bloggreporter. Men det vore väl skit om hon inte skulle lärt sig något efter 45-års äktenskap med en murvel. 
Nu vill jag ha en fastlagsbulle/semla för 10 spänn.
 
Skicka en kommentar