måndag 24 september 2012

Så bor Zlatan med sin familj i Paris

Allas vår, Zlatan, har redan lagt Paris för sina berömda fötter. Hyllningarna är monumentala efter succéöppningen i den franska ligan, Ligue 1. Sju mål på fem matcher. Ett makalöst facit. Familjen Ibrahimovic har bara ett litet irriterande bekymmer i den franska huvudstaden: de har inget eget boende. Klubben, Paris Saint-Germain, får nu betala hotellboendet på lyxhotellet Le Bristol Paris för över 22 000 kronor natten. ”Hittar vi inte något köper jag väl hela hotellet”, säger Zlatan till den franska tidningen, L'Equipe.
Till sin svit på 90 kvm har Zlatans familj en separat ingång. Konst av franska mästare på väggarna och stilmöbler från Ludvig XV och Ludvig XVI tidevarv. Ser flott ut, men kan vara jobbiga att sitta i. Massor av berömda stjärnor har bott här som Rita Hayworth och Charlie Chaplin. Utanför hotellet kan Helena trava rakt in i butiker som Pierre Cardin, Hermès, Lanvin, Christian Lacroix mfl. Det här är ett hotell, där det bästa inte är nog. För inte tala om SPA-avdelningen.
Här kan Zlatan och Helena koppla av med: ansiktsbehandling med guld, kroppsbehandlingar med kaviar, vodka kroppspeeling, traditionella ryska våtrum med uppvärmda marmor bord, Vichy dusch och privat ångrum, japansk kroppsborstning, oljemassage från Storbritanniens Organic Pharmacy och Frankrikes Thermes Marins de Saint-Malo och Maison de l'Argan. Ja, det tar aldrig slut. Familjens Ibrahimovics två små barn då? Jo, det är även välordnat för dessa små varelser med speciella lekrum och mycket, mycket annat. Nu hämtar vi andan och tänker svenskt. Undrar just om HIF bjuder MFF på badlakan efter kvällens sena derby match i Helsingborg? FOTNOT: Det mesta av materialet är hämtat från hotellets hemsida. Sämre kan man faktiskt bo.
Skicka en kommentar