söndag 19 augusti 2012

McDonalds i Lomma: SNUSKRAPPORT!

McDonalds i Lomma invigde sin restaurang i Lomma under pompa och ståt den 3 maj i år. Kommunhövdingen, Anders Berngarn, klippte bandet. Allt var frid och fröjd. Äntligen fanns Lomma till i en värld fylld med hamburgare. I dag ramlar följande snuskrapport in till mig från min son Johan. Läs och må illa: ”Här försöker vi lyxa till det för barnen och äta på denna fina restaurang. Vad möter oss då? Jo, sönderstressade flickor som rör ihop beställningar och glömmer bort hälften av vår dricka”.
”Sämre blev det när vi skulle hitta sittplatser. Mängder med kvarlämnade matförpackningar och brickor var utspridda överallt, och i princip ALLA bord och stolar var så kladdiga och nedsölade att vi först trodde det var rester från en efterfest med Mötley Crüe på 80-talet. Äckligt värre. När jag påtalade att servetterna var slut svarade flickebarnet att jag skulle kolla runt hörnet. "Där ska det finnas", lovade hon. Men det gjorde det inte. Däremot fanns skräpinsamlingen där. Menade hon att jag skulle gräva bland soporna efter servetter? Kanske, men jag avstod. Kände inte för att ta baddaren i McDonalds skräptunna. Tack och lov hade min exceptionella kvinna egna servetter och lite handsprit i handväskan så vi kunde rengöra ett bord åt oss. Men det är väl ändå inte vår uppgift att göra det? Eller har jag missat något”? Tack för den icke så smakfulla rapporten, Johan. Till McDonald säger jag som är farfar till barnen som hamnade i snusket: SKÄRPNING! Av mig får ni avstängning.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Då måste jag lyckats pricka in 3st sådana dagar då de tre gånger jag ätit där förundrats över den dåliga servicen...

Anonym sa...

Har varit där tre gånger och fått vänta på maten upp till 15 minuter så snabbmat vet jag inte om man kan kalla det. Det har dock varit rent på borden när jag har varit där.