torsdag 23 augusti 2012

Drömlägenheternas svaga punkt: Lommas BADGÄSTER!

Så här ser det ut i dag. Stranden är öde, så när som på visningsbodarna inför söndagen och tisdagens visning av projektet Strand i Lomma. Det är alltså här man ska bygga det storslagna projektet med 21 bostadsrätter som jag skrev om i går, med toppnoteringen, 11 500 000 miljoner kr (minst) i egen insats. På bilden råkar det av en händelse torna upp sig svarta hotfulla moln. Möjligen kan det vara ett tecken på att det, enligt långtidsprognosen, ska bli mycket regn (21 mm) över Lomma på söndag. Inget blir vackert i ösregn. De hotfulla molnen kan också vara en förvarning om drömlägenheternas svaga punkt: Lommas badgäster.
Titta på bilden. Det är en gammal flygbild över området som jag fått från vännen Tommy. Jag har ofint nog mejslat in en bit som på ett ungefär, visar var Strand ska uppföras. Det blir mitt i badbaljan. Ni ser själva hur det kryllar med badande människor, små som myror, över hela området. Är det då bättre i dag? Nej. Det är mycket värre. Helgen som gick med tropisk värme invaderades Lommas badstränder av 10 000-tals badsugna människor.
På den här bilden ser ni hur dagens badliv i Lomma, kan se ut. Det är trångt om saligheten. Strandremsan som är ca 3 km lång bågnar av folk. Vid pilen, ungefär, ska lyxlägenheterna Strand byggas. De boende kommer när de öppnar dörren, att vandra rakt ut bland badbollar och badlakan med solande människor. Räkna med konflikter. En liten bit längre norrut efter strandremsan finns också Lommas nakenbad. Det gör inte saken bättre. Fast det kanske det gör? För man vet egentligen så lite, så vi släpper det. Au revoir! (Nej, jag kan inte franska, utan vill bara göra mig märkvärdig.)
...och måndagen den 27 augusti, får Hemköp i Lomma efter ägarbyte åter tillbaka sitt spel, både ATG och Svenska Spel. Det tackar vi för.
Skicka en kommentar