torsdag 7 juni 2012

EM i fotboll: Bojkotta TV4 Sport Extra!

Nu får det vara nog. Jag slår ner foten i backen med en rejäl smäll. För jag är in till döden trött på hur de kommersiella TV-kanalerna dribblar med våra plånböcker. Jag vet snart inte hur många kanaler jag måste betala för, när jag vill se sport på TV. Enda dagen TV 10, andra dagen Canal+, tredje dagen Viasat, fjärde dagen TV4 Sport, femte dagen Eurosport osv och så då nykomlingen TV4 Sport Extra. Det är tillkomsten av den senaste kanalen som får mig att gå i taket. Kanalen som får bägaren, att rinna över. Orsaken är EM-Festen i fotboll som nu drar i gång. Då passa givetvis nykomlingen på att låsa in följande matcher: Om du vill se dessa matcher, måste du alltså åter öppna din magra börs. Jag blir spyfärdig på skiten. Vi rusar med stormsteg mot en utveckling, där olympiader, världsmästerskap och annan sportgodis blir inlåsta. Det heter så, numera. Inlåsta. Ordet betal-TV är inte längre modernt, fast det är precis samma sak. För att få vara med på de stora idrottsarenorna, ser framtiden dyster ut för oss luttrade TV-tittare. Vi riskerar att få betala för precis ALLT. SVT som blivit avlövad får, tack och lov, vara med i Polen/Ukraina. En morgondag har de kvar endast VM i bridge. Det är en förfärlig utveckling. Någon måste säga i från. Det gör jag nu: bojkotta TV4 Sport Extra. Någon jävla ordning får det allt vara, även i TV världen. Nej, jag betalar inte ett korvöre till TV4. Stopp och belägg.

19 kommentarer:

Marita sa...

Det va det bästa någon har sakt på länge.Då är vi två som bojkotta.

Anonym sa...

Jag har redan mailat TV4 kanalchefer om denna skitutveckling. Fick ett ett svar som egentligen inte sa nått vettigt.

Jag är sä jävla trött på allt flyttande mellan alla kanaler - så nu väljer jag hellre en stream av dålig kvalitet med typ ryska kommentatorer.

Jag har fått nog.

Anonym sa...

Bojkott här med, dom kan dra åt helvete. TV4 håller dessutom överlag usel kvalitet på sina sportsändningar så bara den anledningen är värd en bojkott.

Anna sa...

Håller absolut med om det här - sport ska vara till för alla! Inget jävla trams om att bara de som betalar extra får se.

Anonym sa...

Jag håller med, sitter och letar efter rysslandsmatchen i Telias box, men kunde inte hitta kanalen. Googlar och fattar nu att matchen är inlåst i ännu en jävla betalkanal som givetvis måste köpas till. Så trött på skiten. Kollar på summerburst live från Stockholm på svt2 hd istället. Skiter i fotbollen idag då.

Anonym sa...

Nått som är ännu värre är dessa jävla tvillingabonnemang man tvingas köpa för att kunna titta på flera tv inom samma hushåll ! Man köper tydligen paketen per TV. Detta om man har t.ex boxer.

Det är helt sjukt och borde anses som ocker. Givetvis ska man kunna titta på hur många TV man vill inom hushållet - precis som med internetuppkoppling.

Jämför om alla wifi-routrar skulle förbjudas inom hemmen, man skulle vara tvungen att köpa internetaccess per uppkoppad enhet i hemmet. Det skulle anses orimligt.

Bojkotta dessa bolag.

Fredrik sa...

Helt rätt! Och vad fyller de sin andra sk sportkanal med? Fiske, carwars och promillepolisen... Världsklass, TV4. Så förbannat giriga!

Anonym sa...

TV 4 suger hejdlöst. Det är ju inte riktigt långsiktigt tänk att bygga kanalen genom att försöka tvinga in svenskar under ett pågående EM. FAN vad jag hatar TV 4 just nu!!!!!! Anders

Anonym sa...

Man blir så jävla förbannad på tv 4 Dom skiter helt i kvalité tänker enbart på att tjäna pengar och skiter i vad kunderna (vi) tycker.

Erik Karlsson sa...

Pssst! Hur f-n gör en som redan bojkottar TV4? ( Inte bara för reklamen, utan även för ett väldigt svagt utbud.) Kan man bojkotta MERA!!? Känns lite som om kanalen i fråga försöker begå självmord.

Anonym sa...

Men hur skall Zlatan få sina miljoner om all sport skall vara gratis? Eller, hur mycket mer är du beredd att betala för TV-licensen för att SvT skall kunna visa alla sport .... "gratis"?

Anonym sa...

Se där, så fort man nämner att tex TV4 är judeägd...ja då raderas kommentaren...vad förvånad jag blir! ;) Giriga människor vill alltid mjölka pengar ur dig, släng ut teven! Ja, jag vet att ni kommer radera detta med,rätten att säga vad man vill finns inte i detta land längre, det har bla Bonniers & Co sett till! Mvh//Dave

Anonym sa...

Vad fan!

Visserligen spelar Sverige mot Frankrike i en för turneringen, men i en helt betydelselös match. Samtidigt sänder de England mot Ukraina i en match som verkligen betyder något för bägge lagen, men den sänds i deras jävla Playkanal. Så den måste jag betala för om jag vill se den överhuvudtaget.
Finns det någon kanal som på senare tid har förstört så mcket sport som TV4?

Det blir streamat från Ryssland för mig ikväll!

Anonym sa...

Jag kan inte säga något som inte redan har sagts, men håller med allt. Det är verkligen en tråkig utveckling. Jag vet att man i England, till exempel, ser de stora turneringar som nationella angelägenheter och ska vara tillgängliga för ALLA.

Anonym sa...

Jag blir supertrött!
Driver en restaurang där vi skulle visa fotbollen i Sveriges grupp. Har tecknat avtal med Hoist för att få signal samt Canal digital för att få visa svt o 4 an samt radiotjänst, detta räcker inte nu får jag bjuda gästerna på notan eftersom dom känner sig lurade!!
Så djävla fel.

Anonym sa...

Vad har det med saken att göra att någon är Jude. Tror du mest är avundsjuk över att du inte är lika smart och skicklig på att äga och driva ett media imperium.

Istället för att klaga så förbannat se till att göra något vettigt istället. Men för att nå toppen måste man jobba hårt och tillsammans med andra. Det är väl det som dessa minoriteter har lärt sig genom åren.

F.ö: Medans majoritet sitter i TV sofforna och klagar på allt och alla kan man undra när blev det en mänsklig rättighet att sitt i sin soffa och titta TV. Undrar vad de människor runt om i världen som måste jobba i gruvor, våra för fäder som jobbade som rallare mfl skulle tycka om de problem vi lägger energi på. Eller för den skull de svenska vikingar som åkte i öster/väster led skulle nog skämmas över sina feta ättlingar som blir upprörda över en TV sändning.

Anonym sa...

Du menar att vi inte har rätt till åsikter, som enligt dig våra färfäder skulle skämmas för.

Vad skulle våra förfäder anse om lika lön för män och kvinnor, homoäktenskap och rösträtt för kvinnor när de slet i gruvorna eller åkte på resor i väster/österled ?

Just det - tänk innan du skriver.

Anonym sa...

Jag vill ju se serie a, så jag viker mig, köper skiten. Men visst är det en tråkig utveckling!

Anonym sa...

cokcomUpptäckte för några dagar sedan att vi inte kan se t.ex. PSG´s matcher annat än på denna skitkanal = TV4 Sport Extra.
Så förbannat gnidet.....