fredag 18 maj 2012

Buskiskungarna! Sveriges största nöjesindustri

Med brännvinsvitsar, underlivshumor och buskis i kubik, har Stefan & Krister erövrat Sverige. Ja, dom behöver ingen presentation. Det är Full Fräs genom hela Svea Rike. Detta visste ni däremot inte om buskiskungarna. De äger och driver med stor framgång följande:
Allt ligger under bolagshatten, 2EGroup, med hemmabasen i Falkenberg. Där har man också har själva hjärtat, Vallarnas friluftsteater. I sommar ger man ”Campa i Klaveret”. Givetvis blir det en publiksuccé. Jag läser om den här framgångssagan i den förnämlig tidskriften Filters senaste nummer. Det är knappt man tror det är sant. Bert Karlsson, vem annars, finns naturligtvis med i kulisserna. Han säger till Filter:
-De är nöjesbranschens version av Gekås i Ullared. De gör folkets teater och så är de väldigt smarta. Bert Karlsson har så rätt så. Liksom många tar sin husvagn och drar till Ullared på semestern, är utvecklingen exakt lika runt Vallarnas friluftsteater. Naturligtvis hakar man begåvat på och bjuder på en rejäl husvagnsbuskis i sommar. Återväxten är också tryggad. Årets uppsättning har Kristers son Lars varit med om att tota samman. Han har också för första gången regisserat årets buskisföreställning. Av bara farten ska man nu också knäcka Ticnet med sitt eget Showtic. Nyligen sjösatt. Orkar ni mera? Mera brännvin i baljan boys!
Skicka en kommentar