onsdag 21 mars 2012

Hallå Zlatan! Här har du ditt nya boende-I LOMMA!


Det blev ett väldigt ballyhoo, när det sipprade ut att Zlatan skulle sälja sitt residens vid Ribersborg i Malmö. Nu är det så ordnat här i världen, att Zlatan med familj måste även fortsättningsvis ha något boende i Malmö med omnejd.
För familjen kan inte rätt gärna tränga sig in hos varken Zlatans mamma eller pappa, när de kommer på besök i framtiden. Ni vet själva hur det är med två små gossar som tar kurvorna i 320 km/tim. Rumble in the Jungle.
Jag säger bara Lomma, Zlatan.

I Strandstaden färdigställs den ena drömlägenheten efter den andra. Vad sägs om 124 kvm boyta för futtiga 5 400 000 miljoner kronor? Rena fyndet, Zlatan. En utmärkt övernattningslägenhet.
Endast ett stenkast från berömda Lomma Beach, med glada Gubbar och vackra damer. Här kan om inte annat, sönerna få rasa ut i tonåren.
Och så då restaurangen, Olivera`s, som redan till helgen kör med italiensk afton med ITALIENSK MUSIK. Du har varit här tidigare-se inlagd bild.
Ja, så har du berömda Fiskboden nästan utanför din dörr. Allt ätbart är rena rama godiset.
Din sambo,Helena Seger, vet vad jag pratar om. När ni träffades bodde hon i Lomma. Nej, Zlatan, jag lovar att inte
avslöja var någonstans i byn. Hemligt.
Välkommen till Lomma, Zlatan och Helena.
Jag blir gärna er guide, med eller utan paraply.

På tal om Zlatan Ibrahimovic, måste jag få lägga ut en riktigt härlig vårbild. Patrik Jandelin, MFF:s evenemangsansvarig, lade ut en skön vårbild på Swedbank Stadion på Twitter i dag. Grönare gräs är svårt att finna.
Snart premiär.
Den 2 april MFF-Gefle IF.
Jag är där.
Garanterat.

På fredag håller vi tummarna för Mia Walberg från Lomma. Hon gick nämligen till final i TV:s bästa tävling alla kategorier, ”Vem vet mest”, i SVT.
Lycka till, Mia.

Skicka en kommentar