fredag 16 december 2011

Kungen på porrbilden? Nej, det är Frank Sten!


Tala om blåsning! Den här märkliga suddiga, luddiga s k porrbilden med den Svenska Konungen, är i själva verket Frank Sten. Det kanske t o m är så. att det är Frank Sten som är den luddiga, suddiga Svenska Konungen? Ingen vet. Mysteriet är som ”Fem söker en skatt” (Enid Blyton).
Vem är då Frank Sten?
För er som följt mitt bloggande i evigheter, är Frank Sten en kär gammal vän. Omåttligt populär. Tar sig in över allt. Provar precis allt. Är endast rädd för Rita Hayworths katter. Men så är Rita också ett särdeles vasst kvinnostycke.

Ta bara när en utsugen forskardam för några år sedan, slog larm om att män borde amma mera. Vem började amma som en galning? Jo, Frank Sten.
-Sved ut av bara helvetet, löd hans kommentar.

På den tiden det begav sig, jagade naturligtvis Frank Sten storvilt. Det visade sig att Frank kände precis ALLA. Över allt dök Frank upp med sin karakteristiska nuna. Varje berömd människa på detta jordklot öppnade sina dörrar och sjöng hans lovsång.
Givetvis dök han upp på Nobelmiddagen. Hedersgäst med kronprinsessan Victoria till bords. Det sägs att kronprinsessan blev alldeles till sig över charmtrollet Frank.
-Trevlig. Hon luktade gott, var det enda Frank själv sa till Hänt i Veckan.
Kronprinsessan kvitterade med att berätta om hur kul det var när Frank skakade samman sig med Marilyn Monroe.
Det var också på den tiden prins Daniel endast var ett jobbigt rykte från Ockelbo.

Ja, så kom då den där otäcka skandalboken om den Svenska Konungen. Det avslöjades att Carl-Gustaf hade en fäbless för trevliga kaffeflickor.
-Vem har inte det, sa Frank Sten och skyndade sig ut och testade.
Det blev fem getingar i betyg.
-Calle, jag tar gärna en kopp till, sa han till mig.
Och så dök plötsligt Frank Sten upp i den där gangsterbilden i dagens Expressen/Kvällsposten/GT. Eller är det den Svenska Konungen som är Frank Sten?
-Rena rama mjukporren. Nej, då var det annat hos ”Hönan Agda” vid svensk-norska gränsen under 1970-talet. Jag såg aldrig den Svenska konungen där, men däremot en mängd trevliga kaffeflickor. Det var skoj, slutar Frank Sten.
FOTNOT: På grund av platsbrist, har vi kunnat få njuta av endast ett fåtal av alla Frank Stens bravader.
Skicka en kommentar