lördag 2 juli 2011

Myror i brallan

Här vaknar man upp till en ny dag. Tittar sig i spegeln. Påminns om en skyttegrav vid slaget om Verdun under första världskriget. Inte precis någon munter syn.
I TV4 dukas min frukost upp:
Den tidigare arbetsmarknadsministern, Sven Otto Littorin (m), trasslade under sin tid i den svenska regeringen in sig med galanta damer. Värre ändå. ”Klara86”, var en man. Syfte. Utpressning.
Aftonbladet avslöjar den kåta f d ministern som en av de största säkerhetsriskerna för en svensk regering i modern tid.
Nu gäller det att ta ett djupt andetag.
Jag somnade till att Dominique Strauss-Kahn släppts ut från sin husarrest. Åklagaren upptäckte att städerskan tydligen var en medvetet placerad hooker (hora) på lyxhotellet, The Sofitel, Manhattan, New York.
Hur som helst så kommer ministern (numera f d), inte ifrån att sperman på damens krage verkligen kommer från honom själv. Hennes vidöppna städrock fick fransmannen att drunkna i amore.
Minns då också den svenska konungens oskyldiga kaffeflickor, en svettig gangster och komprometterande porrbilder som vissa journalister har sett, men ändå har ingen sett bilderna osv.
Mitt Herrskap, det är den svenska statschefen som figurerar tillsammans med Stockholms undre värld.
Och så får man sig en omgång av Littorins sjaskiga värld till frukost.
Nu är det här med kåta ministrar och kungar inget nytt alls. Jag som var med under den beryktade bordellhärvan för över 30 år sedan, minns allt tydligt och klart.
-Vi är verkligen inte kåta, förnekade maktens män anklagelserna.
Ja, jävlar.
Kung Karl XV (1826-1872), gjorde sig ett namn som en praktfull horbock. Han lär ha jagat pigorna morgon-middag-kväll.
Gustav V tyckte det var roligare att jaga pojkar. Drottning Victoria tröstade sig med kungens livläkare Axel Munthe osv.
Och inte att förglömma, när Björn Rosengren under 1990-talet avslöjades med fingrarna i syltburken på strippklubben Tabu.
Listan kan bli hur lång som helst. Och då har jag inte ens petat på alla Englands kåta ministrar genom alla tider.
I den ormgropen, gott folk, finns det godis, förlåt, skandaler.
Ge mig lite Dean Martin på det här.

Skicka en kommentar