måndag 14 juni 2010

Hitler som indier-så här ser han ut


Bollywood gör en Hollywood. Mannen som ska spela Hitler heter Anupam Kher och är 55 år. Hitlers älskarinna, Eva Braun, spelas av Miss Indien, Neha Dhupia, 29 år (bilden till höger).
Filmen som nu börjat spelas in heter ,”Dear Friend Hitler in Bombay”. Handlingen kan vi lämna åt sitt öde. För mig är Bollywood-filmerna en egendomlig kulturkrock. Däremot är jag förtjust i att Hitler får sig en indisk omgång.
Redan 1940 fick han en rejäl omgång av Charlie Chaplin. Filmen ”Diktatorn” gjorde Hitler rosenrasande.

Den underbara galningen, Mel Brooks, fortsatt på den inslagna vägen med ”Det våras för Hitler”. För att riktigt gnugga Hitler skrev han om den till en musikal, succén ”The Producers”. Jag såg Magnus Härenstam som Hitler på Slakthuset i Malmö. Det var hur kul som helst.
Och nu ska alltså Hitler göras i indisk tappning.
För Hitler hade detta varit en omöjlighet. Det sägs att zigenarna, i dag romer, härstammar från Indien. Hitler eldade upp ca en miljon zigenare i sina utrotningsläger.
Får vi se en dansant hämnd?
Så här presenterade för några dagar sedan Bollywood Hitlerprojektet:LOMMANEWS
Från en indisk Hitler till badvattnet i Lomma. Det här är bloggen med tvära kast.
Grattis alla lommabor!
För nu har Lomma kommun rapporterat in årets första rapport om vattenkvalitén vid våra fyra badplatser till Smittskyddsinstitutet. Samtliga badplatser får godkänt. Det är alltså bara till att bada på. Det vill säga, när det blir mer än 12 grader i vattnet...
Skicka en kommentar