söndag 20 juni 2010

BILDEXTRA: Lomma kommuns kupp mot kronprinsessan Victoria och prins Daniel

På bilden genomför Lomma kommuns ledande politiker sin kupp. Det var i fredags som kommunalrådet Anders Berngarn, lägst fram på bilden, och fullmäktiges ordförande Claes Hedlund, fick träffa det blivande brudparet.
-Jag framförde mina hjärtliga lyckönskningar från Lomma Kommun och sa att de var välkomna till Lomma att skriva sina namnteckningar som hennes föräldrar hade gjort, berättar Anders Berngarn för mig.
Nu väntar vi med spänning på ett svar. Om kuppen går hem och kronprinsessan och prins Daniel verkligen kommer till Lomma, är det utan tvekan årets mest lyckade och fräckaste kupp.
-Vi får vänta och se, säger Anders Berngarn och fortsätter om regeringens mottagning för kronprinsessparet på Stockholms stadshus
med kommunal-och landstingspolitiker:
-Vi fick i alla fall mer tid med dem, än vad jag räknat med. De var mycket varma och hjärtliga.

Även drottning Silvia fanns med på ett hörn. Det visade sig att hon kände väl till att Lomma var Sveriges bästa skolkommun. Det är alltid något i den allmänna bröllopsyran.
Hur gick det då med korven som jag skrivit om tidigare i veckan?
-Nej, vi behövde aldrig köpa oss någon korv. Vi bjöds på rikligt med tilltugg, så det räckte, slutar Anders Berngarn.
Det var då för skönt. I bland oroar man sig i onödan.
Ta bara det här med talen på bröllopsmiddagen.
Vem kunde drömma om att vi fått en sådan vältalig prins?
Pappa Olles tal gick inte heller av för hackor. Kungen hackade på, men omfamnade hela familjen från Ockelbo på ett nästan rörande sätt.
Ja, det var nästan bättre än en saga, så varför oroa sig.

Skicka en kommentar