tisdag 23 mars 2010

Så blev jag ”POLITISK NÄTHULIGAN”.


I går kokade TV-Aktuellt soppa på en spik, ”DE POLITISKA NÄTHULIGANERNA”. Koket blev tunt, som när man kokade soppa på fars livrem i Ryssland under andra världskriget.
Jag tog steget fullt ut och la in mig själv som en POLITISK NÄTHULIGAN med dumstruten på huvudet-se överste bilden.
Nu blev det journalistljug på riktigt. Rätt TV-bild ser du underst.


Ett riktigt roligt ljug gjorde jag i höstas. Jag gjorde en Berg och flyttade in till Lommas oppositionsråd Karin Lyberg (s). Det var som TV-programmet. Ljug från början till slut. Den som tror Berg flyttar in till kändisarna får väl tro det.
Ni ska veta att Karin tål att skämtas med. Hon har mycket humor. Karin är inte någon knastertorr sosse. Sådana finns det gott om. I drivor.
Synd att Karin Lyberg lägger av med politiken efter valet. Hon ska i stället lalla med barnbarnen.
Ljug?


Här har ni ett annat ljug. Lommas nya kommunalråd Anders Berngarn (m) körde jag ut sovande med en drömbubbla. Han sov givetvis inte. Fast jag kan mycket väl tänka mig att hans politiska motståndare gärna hoppades på det. De är väldigt avundsjuka över att jag inte så här under ett valår lallar med dom i stället.
Anders Berngarn har också mycket humor. Han tål också att skämtas med, även om han än så länge i sin nya roll som kommunhövding är något ömhudad.
Lommas ledande politiker är för övrigt de mest humoristiska i landet. Fast torrbollar finns, dock inte Karin Lyberg eller Anders Berngarn.
Det känns som en befrielse.
En lokal valdebatt mellan paret hade varit kul, men är än så länge en drömbubbla.


Jessica Ziegerer, heter en reporter på Sydsvenskan. I dag skriver hon om att lärarna i Lomma ska få en egen dator. Äntligen, kan man tycka. Läs om det HÄR!
Jessica fortsätter med att berätta om att det erbarmliga eternitkontoret i Lomma ska bli ett företagshus HÄR!
Jo, det var Jessica som var hemma och skrev om mig i höstas.
Missade du det?
Du får en ny chans HÄR!

Inga kommentarer: