måndag 15 februari 2010

BILDEXTRA: Första bilderna på Lommas nya pizzeria

Varsegoda, gott folk, en värmande bild i snön och kylan. Bilden av Söderhavet får en stackars sate att nästan på börja gråta av ljuvliga drömmar.
Söderhavsön med en kylig romdrink. Det blir man TIPP-TOPP av. Det säger mina vänner, både Börje, Leif, Rolf och Calle Palmér.
Fast nu är vi i Lomma, där vi är intill döden trött på vintern. Ni som bor norr om Älmhult, antingen i Mora, Torsby, Älv
såker eller Karesuando:
vi har ingen vana vid sådana här vintrar. Nu är vi trötta på skiten.
Ge oss ny morgonluft!

Då gör jag det, med en dröm om Söderhavet.
Bilden på svajande, nåja, palmer brände jag av i eftermiddags i Lommas nya Pizzeria.
Ni som hängt med på BLOGGEN sedan starten 2008, vet att jag brukar sätta en ära i att vara först med bilder på nya begivenheter i Lomma.
Nu har turen kommit till Lommas nya sto
lthet; en fräsch pizzeria. Mitt herrskap, den är efterlängtad, vill jag lova. När den nu öppnar, vilket står skrivit i stjärnorna.

Den här fondväggen blir Lommas största snackis, var så säker på det. Du ser den bakom pelaren till höger när du kommer in i pizzerian. Här passar det bra att tugga i sig en Hawaii.
Pizzerian skulle egentligen öppnat den 1 februari. En massa bök med diverse installationer har förskjutet premiären. Telia brottas med att det är ett fiberhus och kablarna dansar polka, om nu kablar kan dansa polka.
Jag har för vana att kliva in i nya stängda men spännande hus i Lomma. Jag gjorde så och då mötte mig denna fantastiska fondvägg-vinjettbilden-med ett motiv hämtat från Söderhavet.
Jag stod alldeles stilla och drömde mig bort. Kände genast ett sug efter Yngve Stoor och en skön drink av Caribienrom.
Man är nog en gottegris.

Tänk att få avnjuta en Pizza med den väggen.

Inga kommentarer: