söndag 29 november 2009

Tiger Woods, vi tänder ett ljus och röstar om Ishavet

Snacka om galen kompott. Hur som helst så har Tiger Woods nu kommenterat den där märkliga olyckan. Han gör det på sin hemsida. Polisen väntar fortfarande på att få förhöra honom.
Familjens hem är nu belägrat av journalister från snart sagt hela världen.
Tiger Woods hemsida HÄR!
Svenska Dagbladet har snappt upp Woods hemsida HÄR!
För övrgit har jag själv suttit och gapat av förvåning framför TV:n. Zlatan gjorde det igen, avgjorde El Clasico i Barcelona. Han är bara helt otrolig.
Det får vi bumpa lite åt.
Sydsvenskan skriver om Zlatan HÄR!

I dag låter vi lommatjejen, Ida, med sin bastuba, också bumpa in vandringen mot julafton. Nu är det allvar. Vi tänder det första ljuset.

Inte nog med det. Världens bästa granne, Peter, som jag skrivit om många gånger här på BLOGGEN, vill ha med mig till Ishavet, Söröya- se kartan här intill.
Peters passion i livet är att fiska. När han berättar för mig hur stora firrar man drar upp ur Ishavet, räcker inte armarna till.
I nästa sekund langar han upp en väska modell resväska. Den visar sig vara fullpackad med alla möjliga omöjliga drag, tyngder, ABU-rullar med linor för valfiske.
-Calle, du måste åka med. Det är fantastiskt, säger Peter och hans ögon blänker som sillfjäll.

Jag tittar på Peter och försöker förklara att jag endast metat med daggmask i ungdomen. Jag undrar också om det finns något sjukhus i Hammerfest, men det säger jag inte högt. Det är synd att oroa Peter.
För så är det. Min hobby är att samla på sjukhusbesök. Jag har säkert betat av de flesta världsdelarna.
Det är en bra kunskap när man är ett vandrande apotek.
Norge har jag redan värmt upp. En gång satt jag på akuten i Trondheim med glödande halsfluss.
Söröya är ett eldorado för storfiskare som Peter, ungefär som den berusning jag upplever när Zlatan klackar in ett mål.
Jag vet inte hur jag ska göra. Vad tycker ni? Ska vi kanske rösta om det. Ja, det gör vi. Längst upp till höger på BLOGGEN, kan du helt anonymt lämna din röst.

Inga kommentarer: