tisdag 14 juli 2009

Ventilationsystemet i nybygget i Lomma Centrum har brakat samman

De styrande i Lomma kommun genomgår mitt i fridsamma semester tider en prövning. Knappt har BLOGGEN hunnit avslöja skandalen med Maj-Britt, 86 år, som stöp utanför Apoteket och krossade sitt ansikte, när vi kan avslöja nästa skandal med Apoteket i centrum.
För inte så länge sedan flyttade Apoteket in i sina nya lokaler. Redan efter en kort tid märkte personalen att all inte stod rätt till. Det blev mer än lovligt varmt i lokalerna.
Det nya ventilationssystemet visade sig inte hålla måttet. Apotekspersonalen fick nästan på börja knapra på huvudvärkspiller, för stå ut i hettan och dämpa en tilltagande huvudvärk.
Ett AC-system trollades till slut fram-se bilderna. Och det arbetas fullt ut på att ge personalen en dräglig arbetsmiljö.
-Vi hoppas det ordnar upp sig snart, för det har varit väldigt jobbigt här inne. Inte bara för oss i personalen, utan även för besökarna till Apoteket, säger en av de anställda till mig som vill vara anonym.

För Maj-Britt som stöp utanför Apoteket är situationen annorlunda. Lomma kommun säger nej till att ge henne ersättning för sitt lidande och glasögonen som krossades i fallet.
Tydligen bor vi i en kallhamrad kommun, men där vissa riskerar få värmeslag.

Du får hela storyn om du scrollar ner.

Inga kommentarer: