tisdag 23 juni 2009

Oljeriggs Petter höjer en skål för Lomma!



Den här historien om norrmannen Petter mitt ute på oljeborrplattformen i blåsiga Nordsjön, börjar ta oanade proportioner.
Han har alltså köpt sig en motorseglare i den grekiska övärlden. I skånska Flyinge (?), mer berömt för sina hästar fixar han en ny motor.
Nu ska han ta båten till Lomma. Få hjälp med
motorn från Flyinge och montera hela rasket på plats i Lomma hamn. Vem kan hjälpa honom med detta udda äventyr?
Petter följer min blogg. Han får för sig att jag kan fixa biffen och mailar mig.
Jag tar nödropet på allvar. Hela apparaten dras igång. Och nu är det klart. Åkare-Anders i Lomma ställer upp. Nytt mail från Petter:
-Tusen tack, Calle!


Inom en snar framtid kommer Petter att åka ner till sin segelbåt. Transporten till Lomma kan börja. Han tänker i första etappen segla båten till Koper i Slovenien, ta båten på trailer till Rostock och segla över till Lomma.
Det finns bara ett akut problem för Petter som ski
lde sig för ett år sedan:
Alla vackra damer i kroatiska Valalta. Inte nog med det. Damerna är nakna också-se vinjettbilden här ovanför med den nakna kvinnan från just Valalta.
-Ja, det här blir ett litet helvete. Hur jag ska komma vidare från detta paradis med alla nakna damer begriper jag inte, suckar Petter ute på sin oljeborrplattform i Nordsjön.
Det finns ytterligare ett problem. Petter är ingen direkt stjärna på att segla, men han är norrman.
Polarforskaren och norrmannen, Roald Amundsen, fixade Sydpolen 1911, så då borde också Petter kunna fixa hem sin båt. Andr
a sidan hade inte polarforskaren några vackra nakna damer som sprang omkring i kylan.
Vi följer dramat med spänning.


ELLER KLICKA HÄR!

Inga kommentarer: