onsdag 28 januari 2009

Mossiga kartor och en gorilla som heter Rolf!

Reser mig sakta upp ur influensans dimma. Behöver göra något. Kan inte ligga här som en hög. Sätter mig vid datorn. Får kippa lite extra med blicken så den klarnar, måste se skärmen tydligare. Behöver kolla upp en grej i Lomma. Ger mig in på Eniro. Plötsligt är jag nästan helt klar och redig i huvudet. Det är däremot inte Eniro som kör med gamla bilder av min hemby. Vårt nya fina bibliotek som vi är sååååå stolta över finns inte med på deras berömda kartor. Vårt nya fina Varvstorg finn inte heller med. Vår nya fina bro existerar inte. Vad är detta? Eniro kör med kartor som är gamla som gatan. Och detta skryter folk med: -Har du sett vårt hus på Eniro? Det är fantastiskt. HÄ-HÄ, där bor vi. Så där håller folk på. Jag far vidare och kollar. Inget nytt någonstans. Bara gammal skåpmat. Jag skickar in en anmälan till Eniro.
Vi som bor i Lomma, vill att ni alla i hela världen ska få tillgång till uppdaterade kartor, så ni kan njuta av allt fiiiiint som håller på att byggas i Lo
mma. Det är en skandal, att inte ens vårt fiiiiiina bibliotek finns med på Eniro. Jag blir bara så tröööött. Väljer att logga ut, släcka ner och dra mig tillbaka in i influensans dimmiga märkliga värld.
I går tex, drömde jag om att jag låg och höll en GORILLA i handen. Storapan presenterade sig som Rolf. Det var rätt så mysigt.
Men inte fan kan väl en GORILLA heta Rolf?
Drömtydning. Någon?
Det är i vilket fall som helst, mycket mer spännande än Eniros mossiga kartor.
Ja, jag menar att en GORILLA kan heta Rolf!
PS: Ni flaggar väl för mig i dag?DS.

Inga kommentarer: