måndag 13 oktober 2008

”Vem är den mest begåvade partiledaren?” Vi gick till FINAL!


De fyra partiledare som gått till slutspel om den famösa titeln ”Vem är mest begåvad”, är Maria Wetterstrand, miljöpartiet, Jan Björklund, folkpartiet, Fredrik Reinfeldt, moderaterna och Lars Ohly, vänsterpartiet.
Dessa fyra partiledare har också efter gårdagens TV-sända debatt fått flest röster i tidningarnas omröstning. Det är ett märkligt sammanträffande som visar att mina bloggläsare som röstat fram de fyra kandidaterna har fingertoppkänsla för begåvade personer.
Utslagna är alltså Mona Sahlin, Peter Eriksson, Maud Olofsson och Göran Hägglund. De tre sista var egentligen aldrig med i matchen. Däremot blev det en hård kamp mellan Mona Sahlin och Maria Wetterstrand. Avgörandet kom inte förrän de sista dagarna.
Det ska nu bli spännande och se vem som ror hem segern. Själv kommer jag att inta en helt opolitisk ståndpunkt. Ingen kommer att få någon som helst fördel. Det kommer jag som enväldig domare att se till. Mina bloggläsare ska kunna lite på min journalistiska heder.
Givetvis kommer jag att ge fortlöpande information när vi närmar oss själva röstningen i den helt avgörande finalrundan.
Till dess:
HÅLL UT!

Inga kommentarer: