måndag 28 juli 2008

UPP TILL KAMP FÖR BLOGGAREN!


Upp till kamp för bloggaren som retar gallfeber på myndigheterna. Orsaken är att FRA (Försvarets radioanstalt) har JK-anmält bloggaren. Bakgrunden är enligt DN följande. DN skriver:

”I förra veckan publicerades en svensk bloggare en handling som ansågs bevisa att FRA redan 1996 spanade på svenska privatpersoner, och dessutom i kabel, vilket FRA inte fick göra på 1990-talet. Handlingen rör en kommunikation mellan ett ryskt företag och en svensk företagare.
Enligt FRA är publiceringen av den sekretesskyddade handlingen ett yttrandefrihetsbrott.”

Jag hatade när polisen/militären grep mig i Sovjetunionen under 70-talet. Jag hatade alla som under samma tidsperiod hyllade diktaturen Östtyskland. Jag blir spyfärdig när man i Kina griper oliktänkande. Jag hatar alla länder som sätter munkavle på oss medborgare. Därför hatar jag elektronisk avlyssning som FRA bedriver och som kan drabba oss oskyldiga medborgare.
En kvinnlig baltisk EU-palamentariker har föreslagit att bloggare ska åsiktsregistreras, bara en sådan sak. (Bloggaren Torrkorven skriver om det)
Släpp bloggaren loss det är sommar!


PS: Hur det gick med värmerekordet i Täppan? Dagens notering 44 grader. Inget rekord. Se också blogg inlägg längre ner i bloggen. DS

1 kommentar:

Anonym sa...

använder det vanliga shiffret för att lura hemliga fra - således.

Bobinon loladodinon kokomommomeror totilollol Lolomommoma popå totororsosdodagog. Sosätottot popå totevovatottotnonetot ocochoh ososäkokrora gogroranonatoterornona.
Jojygoggoge