söndag 27 juli 2008

MINA LYCKOBRINGARE SLOG KALMAR!

Öppet Brev till Henrik Rydström, Kalmar FF.
Hej Henrik!
Tack för du hörde av dig efter jag skojat till det-se blogginlägg här nedanför. Du tog inte illa upp utan tyckte det var kul. Du har inte bara ett stort klubbhjärta utan humor också. Det är bra det.
Ja, Henrik det gick åt pipan i kväll för Kalmar FF mot Malmö FF på Malmö Stadion. MFF vann helt rättvist med 3-2 efter en härlig fotbollsmatch i mer än 30 graders värme. Du kan i alla fall glädja dig åt två verkligt fina mål av Kalmar.
Nu ska jag avslöja för dig varför MFF gick segrande ur striden. Det var mina kalsongers förtjänst, se bild ovan där de hänger på tork efter matchen. Tyvärr Henrik, trots att Kalmar saknade dina härliga jävlar anamma på planen, hade det inte räckt i afton. Det var som om MFF:s unga garde VISSTE att på rad 21 sek F satt Calle Rockbäck med de speciella turkalingarna. Tycker du jag spårat ur? Läs då vidare. MFF har i årets serie förlorat 4 matcher. Då har jag inte haft kalsongerna på mig, men resten där man tagit poäng har denna lyckobringare funnits på plats och inte ens lämnat något bromsspår efter sig.
Om jag, Henrik, drar på mig kalsongerna i MFF:s återstående 14 matcherna spelar vi bort guldet för din älsklingsklubb. Bara du nu inte smyger hem till mig en mörk natt och snor kalsingarna.
Må väl
Hils/Calle

Inga kommentarer: